Vraag offerte aan Request a quote Angebot anfordern
Inplannen rookproef Schedule a smoke test Vereinbaren Sie einen Rauchtest

Nivolator V3

 In

Nivolator

Luchtpatroon V3

De Nivolator V3 waaier is een plafondventilator, die speciaal is ontwikkeld voor het naar beneden brengen van de boven in een ruimte verzamelde warmte. Door deze manier van circuleren komt een gelijkmatige temperatuurverdeling tot stand. De temperatuur boven in een ruimte is vaak aanmerkelijk hoger dan beneden, waar juist een aangename temperatuur gewenst is. Dit effect wordt veroorzaakt doordat warme lucht opstijgt. Deze hoge verticale temperatuur-gradiënt heeft een aantal nadelige gevolgen, waaronder een hoge gemiddelde temperatuur, en meer warmteverlies via het dak.

De Nivolator V3 waaier is de oplossing!

Deze speciaal voor dit doel ontwikkelde ventilator zorgt voor een optimale menging van de lucht, waardoor bovenstaande nadelige effecten worden voorkomen.

Voordelen gebruik Nivolator V3 waaier:

  • Verticale temperatuurgradiënt neemt af tot slechts 3°C
  • Energiebesparing tot 30%
  • Extra luchtcirculatie voor in de zomer
  • Kortere aanwarmtijd

De Nivolator brengt de warmte snel waar zij moet zijn en kan uw energiekosten aanmerkelijk verlagen. De Nivolator kan worden toegepast met een V-3 waaier of een V-9 waaier.

Nivolator V3 waaier

De V-3 waaier bestaat uit drie bladen, en veroorzaakt een direct naar beneden gerichte, brede luchtstroom. Door de optimale menging van de lucht heeft u een verticale temperatuurgradiënt van slechts maximaal 3 graden. De V-3 waaier brengt de warmte snel waar zij moet zijn en met een zeer laag geluidsniveau. Deze driebladige waaier is speciaal ontwikkeld voor ruimten van 4 tot maar liefst 20 meter hoogte. Daarom vindt u de V-3 terug in magazijnen, expeditiehallen, veilinghallen, hoge entrees en dergelijke.

Aanvragen

Andere producten

Nivolator v9 waaier