Vraag offerte aan Request a quote Angebot anfordern
Inplannen rookproef Schedule a smoke test Vereinbaren Sie einen Rauchtest

EHG Subsidie voor de tuinbouw weer open!

 In

EHG Subsidie voor de tuinbouw weer open!

Investeer nu in ontvochtiging in combinatie met verticale circulatie en ontvang 25% EHG subsidie!

De E(H)G-subsidie is te verkrijgen op een investering in een luchtbehandelingssysteem waarmee op een efficiënte en energiezuinig manier kas lucht wordt ontvochtigd.
Het Nivolution systeem van Nivola valt onder deze subsidie, waarmee je maar liefst 25% van de investeringskosten terug kunt krijgen.

Nivolution systeem: 

Het Nivolution systeem bestaat uit de Nivolution (de inblaas unit) en de Nivolator (verticale circulatiesysteem).De Nivolution blaast droge en koelere lucht naar binnen zodat er vocht uit de kas verdwijnt. Je ontvochtigd gemiddeld maar liefst: 55 gr/m²/u. Wanneer meer ontvochtiging nodig is, zijn hier ook nog mogelijkheden voor. Doordat je ook koelere lucht naar binnen kan brengen is het mogelijk om naast te ontvochtigen ook te kunnen koelen!

De lucht die door de inblaasunit ingebracht wordt, wordt door de Nivolatoren verticaal en horizontaal homogeen verdeeld. Door verticaal te circuleren creëer je luchtbeweging tussen de planten wat vochtophoping voorkomt en daarmee plantactiviteit creëert. Door activiteit terug te brengen in het gewas zal de ziektedruk verlagen en de groei van plant stimuleren!

Met het Nivolution systeem breng je dus naast ontvochtiging ook nog eens verticale circulatie in de gehele kas! Hierdoor wordt droge lucht direct gemengd met de kaslucht en zal er een zeer uniform klimaat ontstaan. Hierbij wordt geen stukje van je gewas overslagen!

Met de Nivolution inblaasunit kunt u:

  • gecontroleerd ontvochtigen;
  • het scherm 100% dicht houden;
  • een zeer homogeen klimaat creëren;
  • een energiebesparing van wel 50%;
  • en  – het is mogelijk om gericht te kunnen koelen.

En dit alles bij een laag energieverbruik!

Voor gratis advies en inzicht in de mogelijkheden, contact dan de adviseur van Nivola:
Merijn Hesmerg.
0252-466400
Nivola@nivola.nl

Zie ook: https://nivola.nl/brochure-tuinbouw/