Vraag offerte aan Request a quote Angebot anfordern
Inplannen rookproef Schedule a smoke test Vereinbaren Sie einen Rauchtest

Grootschalige vervangingsoperatie Schiphol

 In

Grootschalige vervangingsoperatie Schiphol

Schiphol Commercial Real Estate is gestart met een grootschalige vervanging van de verwarmings- en ventilatiesystemen in drie vrachtgebouwen op het Schiphol terrein. 30 jaar geleden koos Schiphol al voor de Nivolairs van Nivola en stapt nu over op de slimme en energiezuinige laag temperatuur Nivolairs.

Switch naar energiezuinige Nivolairs

Alhoewel de oude Nivolairs ‘nog maar’ 30 jaar naar volle tevredenheid hangen in de vrachtgebouwen, heeft Schiphol Commercial Real Estate aan Croonwolter&dros de opdracht gegeven om de hoog temperatuur Nivolairs te vervangen voor slimme en energiezuinige laag temperatuur Nivolairs met EC-motoren. Daarmee bespaart Schiphol aanzienlijk op het energieverbruik. Nivola vervangt haar systemen in opdracht van Croonwolter&dros, samenwerkingspartner van Schiphol Commercial Real Estate.

Nieuwbouw vrachtgebouw 17

Naast het vervangingsproject wordt er ook hard gewerkt aan de nieuwbouw van vrachtgebouw 17 op Schiphol. Ook dit vrachtgebouw wordt voorzien van de energiezuinige laag temperatuur Nivolairs.

Snelle terugverdientijd

‘We zijn natuurlijk enorm trots dat Schiphol Commercial Real Estate opnieuw voor ons product heeft gekozen’, vertelt Marion van Rijsbergen – Lestraden, directeur van Nivola. ‘Dit bewijst dat Schiphol zeer tevreden is met ons unieke systeem. Gezien de alsmaar stijgende energiekosten doet Schiphol er goed aan om de oude hoog temperatuur exemplaren, die feitelijk gezien een leven lang mee kunnen gaan, toch te vervangen voor laag temperatuur Nivolairs. De energiebesparing die het Schiphol gaat opleveren, wint het namelijk van de investeringskosten.’ Ook dit unieke laag temperatuur verwarmings- en luchtcirculatiesysteem van Nivola behoeft nagenoeg geen onderhoud en gaat jarenlang mee.

Meer informatie over de laag temperatuur Nivolairs vindt u op onze website.