Vraag offerte aan Request a quote Angebot anfordern
Inplannen rookproef Schedule a smoke test Vereinbaren Sie einen Rauchtest

Een bloeiende samenwerking met Keukenhof

 In

Een bloeiende samenwerking met Keukenhof

Bij onze overburen Keukenhof hebben we vorige week een speciale levering gedaan met onze Nivola bus: een aantal Nivolatoren die binnenkort opgehangen worden in het Oranje Nassau Paviljoen.

Wist u dat in september Keukenhof zijn eerste lading bloembollen al ontvangt? Deze bollen worden opgeslagen in het paviljoen, waar ze zorgvuldig worden gesorteerd en gemixt. Maar het droogproces van de vers geoogste, natte bollen is niet geheel zonder risico’s. Er komt ethyleengas vrij, dat schadelijk kan zijn voor de andere bollen omdat dit het rijpingsproces versnelt. Dit voorkom je door goed te ventileren. Onze Nivolators zorgen voor deze essentiële ventilatie, waardoor de bollen goed drogen zonder de anderen te beïnvloeden. Bovendien helpen de Nivolators ook om de geklimatiseerde lucht tijdens de bloemenshows in het voorjaar mooi te laten circuleren. Een win-win dus!

Leuk feitje: Nivola, opgericht in 1956, begon toen al met het drogen van bloembollen met behulp van de Nivolator. Dit is nog altijd een bewezen succes voor de tuinbouw!

Bloeiende samenwerking met Keukenhof
Bouwmarkt kiest voor Nivolairs